Alkalmazásvezérelt, színváltó LED-es termékek

Leheljen új életet fényszóróiba!

LEDambient PULSE CONNECT:
Beépítési oktatás

LEDambient HYBRID CONNECT: Beépítési oktatás

Tegye egyedivé járműve megjelenését a LEDambient CONNECT termékek segítségével. Ezeket a minőségi LED-es termékeket arra tervezték, hogy színeket kölcsönözzön járművének. A Bluetooth technológiát használó innovatív LED-es termékek könnyen telepíthetőek. Az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazással párosítva szinkronizálhatja zenéit akár 10 LEDambient CONNECT rendszerre, hogy azonos ütemre szólaljanak meg, egyedi szín-előbeállításokat állíthat be számos választható színnel, mindezt egy eszközön keresztül vezérelve. Az összes termék közvetlenül csatlakozik az akkumulátorhoz vagy más 12 V áramforráshoz, kapcsolóra nincs szükség.

LEDambient CONNECT HYBRID

LEDambient HYBRID CONNECT

A LEDambient HYBRID CONNECT színeket kölcsönöz fényszóróinak. A könnyen beépíthető és üzemeltethető HYBRID CONNECT egy diszkrét rendszer, amely a meglévő fényszóróizzóit cseréli fehérebb, nagy teljesítményű halogénizzókra*, színváltó LED-es lámpákkal kiegészítve. Bluetooth technológiát használva, amint összepárosították, az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket, üzemmódokat és egy sor kompatibilis terméket egy eszközzel vezérelhet.

 • Diszkrét rendszer, amely belülről kölcsönöz színt a fényszóróinak.
 • Nagy teljesítményű halogénizzók, színváltó LED-ekkel kiegészítve.
 • Könnyen beépíthető: A meglévő fényszóróizzói helyére behelyezhető
 • Színnel tölti meg a fényszórót az izzó révén.
 • HB3, HB4 és H10 változatokban kapható

Próbálja ki!
Vásároljon közvetlenül online partnerünktől, a LUMENET-től!

LEDambient PULSE CONNECT

LEDambient PULSE CONNECT

A LEDambient PULSE CONNECT egy univerzális LED-es termék, amelyet arra terveztek, hogy kiszínezze fényszóróit, ill. autóbelsőjét. A könnyen beépíthető és üzemeltethető PULSE CONNECT egy kis, krómozott lemez, amely bármilyen 12 V áramforráshoz közvetlenül csatlakoztatható, és tökéletesen belesimul a fényszóró szerelvénybe, hogy alig lehet észrevenni. Bluetooth technológiát használva, amint összepárosították, az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket, üzemmódokat és egy sor kompatibilis terméket egy eszközzel vezérelhet.

 • Univerzális LED-es termék, amely színt kölcsönöz a fényszóróinak.
 • Egy kis, krómozott lemez, amely tökéletesen belesimul a fényszóró szerelvénybe, hogy alig lehet észrevenni.
 • Egyszerűen beszerelhető: A fényszóró szerelvény külsejére szerelhető
 • Autóbelsőbe szintén beépíthető
 • Fényt tükröz vissza a reflektorba

Próbálja ki!
Vásároljon közvetlenül online partnerünktől, a LUMENET-től!

LEDambient CONNECT alkalmazás

Csatlakozzon

Csatlakoztassa lámpáit az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazáshoz. Amint összepárosította, gyorsan és egyszerűen konfigurálhatja az autója kiemelőfényeit a Bluetooth segítségével. Az alkalmazás segítségével gyorsan hozzáférhetők a következő készülékek színbeállításai:

 • LEDambient PULSE CONNECT
 • LEDambient HYBRID CONNECT
 • LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT
Töltse le a LEDambient CONNECT alkalmazást itt!
LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

Belső világítás

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT

Szeretné az autója belsejét is egyedivé tenni? A LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT termékünk együtt vezérelhető a LEDambient CONNECT termékekkel. Különböző termékek, egy alkalmazás – az Ön stílusában!

LED-es belső világítás

*OFF-ROAD csak külső alkalmazás esetén. Ezek a termékek nem rendelkeznek ECE engedéllyel. Ez azt jelenti, hogy nem szerelhetők külső lámpákba, ha a járművet közúti forgalomban kívánják használni. Ne használja az alkalmazást vezetés közben.

Szolgáltatások

Információk termékeinkről