Hosszabb élettartam az ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE lámpákkal

Hosszabb élettartam az ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE lámpákkal

Vezessen többet, aggódjon kevesebbet!

Az OSRAM kímélő járműlámpák olyan gépjárművezetők számára ideálisak, akik nappal bekapcsolt világítással vezetnek, vagy sokat vezetnek éjjel.

Az ULTRA LIFE termékcsalád fényszórói a nevük ígérte teljesítményt nyújtják: ezek az OSRAM leghosszabb élettartamú járműlámpái, a hagyományos halogénlámpáknál akár háromszor, a hagyományos xenonlámpáknál akár négyszer hosszabb élettartammal.

A gyakran vezetők jól tudják, hogy a folyamatosan használt lámpák gyorsabban elhasználódnak. Nem mindegyik izzó érhető el könnyen, amikor ki kell cserélni.

Válassza a tartós ULTRA LIFE és XENARC ULTRA LIFE járműlámpákat és takarítsa meg a szükségesnél gyakoribb lámpacsere erőfeszítését és költségét. A környezetterhelés is csökken a kisebb mennyiségű hulladék révén.

Letöltés: ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE termékismertető Letöltés: Járműlámpa kínálat – Katalógus 2018/19 (PDF)
Autó ULTRA LIFE lámpákkal

ULTRA LIFE

Hosszan tartó halogén fényszórók

Az OSRAM ULTRA LIFE járműlámpák a kedvencek, amikor a tartósság szempont. A standard halogénlámpákkal összehasonlítva lényegesen hosszabb, a normál lámpáknál akár háromszor hosszabb élettartamuk van. Emellett az ULTRA LIFE fényszórók modern kialakításúak, ezüst kupakkal. Ideális a gyakran vezetők számára, és kompatibilis az átlátszó fényszóró burákkal.

Termékkatalógus: ULTRA LIFE
Autó XENARC ULTRA LIFE lámpákkal

XENARC ULTRA LIFE

Xenon fényszórók extra élettartammal

A XENARC ULTRA LIFE xenonlámpa az ideális választás, amikor a tartósság szempont. Élettartamuk akár négyszer hosszabb a standard nagynyomású kisülőlámpáknál, és az OSRAM 10 év garanciát vállal rá, online regisztráció esetén. Ez hosszabb csereciklusokat jelent az Ön extra kényelméért!

Termékkatalógus: XENARC ULTRA LIFE

Hosszabb élettartam számos alkalmazásra

ULTRA LIFE jelzőlámpák

Az ULTRA LIFE jelzőlámpák egy sor alkalmazáshoz megfelelőek - oldalvilágítók, helyzetjelzők, féklámpák és egyebekhez. Ezeknek a jelzőlámpáknak az előnye a hosszú élettartamuk, így optimális megbízhatóságot nyújtanak nappali és éjjeli vezetéshez egyaránt. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell a lámpákat cserélni, megtakaríthatók az idő- és költségráfordítások – a megfelelő választás, különösen azoknak, akik gyakran vezetnek.

Termékkatalógus: ULTRA LIFE jelzőlámpák
Különféle autók különféle fényszórókkal

Mi illik Önhöz tökéletesen?

Még nagyobb fényerő az utcán, stílusos elegancia vagy hosszabb lámpaélettartam

Az OSRAM autólámpái számos követelménynek megfelelnek. Mire van Önnek szüksége egy járműlámpában? Keresse meg az Önnek és az autójának megfelelőt.

Nézzen utána

E-mail ügyfélszolgálat

Jótállási igények vagy a termékekkel kapcsolatos kérdések esetén forduljon hozzánk!