Autóipar
 

OSRAM világítási élmény

A minőségi autólámpák három dimenziója

Erősebb fény a XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED-del

Fedezze fel a minőségi járműlámpák teljes teljesítményét három dimenzióban. Akár a fényintenzitás, fénykúp vagy fényszín tekintetében, az új OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED járműlámpák új nívót diktálnak a járművilágításban.

Nagy fényerősség és a jobb láthatóság minőségi járműlámpákkal

Az optimális fény fontos biztonsági tényező. A nagy teljesítményű járműlámpák nagy fényerősséget és jobb láthatóságot biztosítanak az úton, hogy garantálják a fáradtságmentes, kényelmes és biztonságos vezetést.

Így számos baleset elkerülhető - mivel a rossz látási viszonyok a balesetek egyik leggyakoribb oka.

A szakműhelyben végzett, rendszeres világításellenőrzés azonosítják, hogy a lámpa működőképes vagy javításra szorul. Az olyan tulajdonságok, mint a fényintenzitás, valamint a fénykúp és a fény színe meghatározóak. Az OSRAM autólámpák három dimenziója.

Letöltés: Járműlámpa kínálat – Katalógus 2016/17 (PDF)
Fényintenzitás a NIGHT BREAKER LASER-rel

Először dimenzió: fényintenzitás

Fényintenzitás: az út több fénnyel történő megvilágításáért

A fényforrásból kibocsátott fénysűrűséget fényintenzitásnak nevezzük. Ez a jellemző különösen meghatározó az OSRAM minőségi járműlámpáival.

Az OSRAM NIGHT BREAKER LASER lámpák akár 130%-kal több fényt bocsátanak az útra, mint a hasonló halogénlámpák. A fényerősség főleg a jármű előtt a fontos 75 - 100 méteres tartományban érvényesül, ahol a fény különösen erős és nagy teljesítményű. A fényintenzitással így jobb válaszidők érhetőek el: A veszélyeket és az akadályokat korábban lehet észlelni és tisztábban lehet látni.

Éles fénykúp a NIGHT BREAKER LASER-rel

Második dimenzió: a fénykúp

Fénykúp: az útfelület láthatóan jobb megvilágításáért

A fénykúp a fényszóróból kisugárzó kúp alakú fénykéve. A minőségi járműlámpák itt jelentős nívót diktálnak:

Az OSRAM NIGHT BREAKER LASER lámpák akár 14 méterrel hosszabb fénykúppal rendelkeznek a standard halogén járműlámpákkal összehasonlítva. Ezáltal az útfelületet lényegesen jobban világítják meg. Az OSRAM lámpák biztosítják a jobb láthatóságot, főleg a kritikus zónában, az útfelület szélén - egy további biztonsági tényező. Ez biztosítja a kényelmes és nyugodt utazást.

Kényelmes fényszín a NIGHT BREAKER LASER-rel

Harmadik dimenzió: a fényszín

Világos szín: a fáradtságmentes, kényelmes vezetésért

Egy fényforrásból kibocsátott fénynek adott hullámhossza és így meghatározott színe van. A szín érzetét a közvetlenül a szembe hatoló fény kelti.

Az OSRAM NIGHT BREAKER LASER lámpák akár 20%-kal fehérebb fényt bocsátanak az útra, mint a normál lámpák. Ez azt jelenti, hogy a tárgyak természetes színben tűnnek fel, valós színű fényben, ami pl. a figyelmeztető és jelzőlámpák esetében fontos. A kellemes fényhatás és erősebb kontrasztok szintén hozzájárulnak a fáradtságmentes és kényelmes vezetéshez.