Személygépkocsi alkalmazások

Lásson messzebb, vezessen biztonságosabban

Lásson messzebb, vezessen biztonságosabban

Próbálja ki a fehér LED lámpát, melynek felszerelése egyszerű. Növelje a látótávolságot a veszélyes útszakaszokon az egyenletes, az út két széle közötti területet betöltő fényeloszlással.

Termékválaszték

Amikor leszáll az este és nehezebbé válik a vezetés, mi segítünk. Az OSRAM LEDriving kiegészítő távolsági fényszórólámpák fényé olyan helyekre is elér, ahová a távolsági fényszóró már nem világít.

A további információkért lépjen kapcsolatba az OSRAM-mal:

Felszerelési útmutató

Felszerelési előírások - távolsági és tompított fényszóró szabályzat (ECE R112)

Érezze az OSRAM erejét közúton és terepen.

Az ECE R112 (= távolsági és tompított fényszóró szabályzat) alapján a járműlámpákat párban kell felszerelni*, gépkocsik esetén maximum 4, tehergépkocsik esetén maximum 6 közvetlen bekötésű távolsági fényforrással. Minden tanúsított távolsági fényszóró rendelkezik egy, a házon vagy a lencse burkolatán található referenciaszámmal, amely megegyezik a fényforrás kandela értékével. Ezt a számot az E-jeltől balra vagy jobbra találja. Az ECE R112 alapján a gépkocsira szerelhető távolsági fényszórók összege nem haladhatja meg a 100-at.

A szélességgel és magassággal kapcsolatban nincsenek különleges felszerelési rendelkezések.

Felszerelési előírások – helyzetjelző lámpa szabályzat (ECE R7)

Az ECE R7 (= helyzetjelző lámpa szabályzat) alapján a termékeket párban kell felszerelni*

Gépkocsi, illetve tehergépkocsi csak 4, közvetlen bekötésű helyzetjelző lámpával rendelkezhet**. A szélességet és magasságot illetően különleges felszerelési szabályozások érvényesülnek. További részletekért tekintse át az OSRAM termék csomagolását vagy a műszaki adatlapját.

* nemzeti szabályozások is érvényesülhetnek
** beleértve a meglévő fényszórókat