NIGHT BREAKER: A fény, ami vezet

Fény és sebesség: hosszabb reakcióidő

Minél nagyobb a sebesség, annál nagyobb szerepet játszanak a jó fényszórók. Gondoljon arra, amikor éjszaka 130 km/óra sebességgel vezet az országúton. Ilyen sebesség mellett a vészfékezési távolság körülbelül 125 méter - száraz úton.

Nedves útfelületen vagy alacsony hőmérséklet mellett a szükséges féktáv gyorsan és kritikus mértékben hosszabbá válik. Minél hamarabb megvilágítja távolsági fényszórónk a sötétből hirtelen feltűnő akadályokat és tárgyakat, annál nagyobb biztonságban leszünk.

Még jobb látási viszonyok

Németország az a hely, ahol a sofőrök a leggyorsabban vezethetnek

Egy összehasonlítás alapján több férfi gondolja magáról azt, hogy sportosan vezet, mint ahány nő.

Egy, a F.A.Z. német napilap, illetve az Institut für Demoskopie Allensbach közvéleménykutató intézet által végzett tanulmány kimutatta, hogy több férfi jellemezné saját vezetési stílusát „sportosként”, mint ahány nő. A kutatás azt is kimutatta, hogy a férfiak számára fontosabb a dizájn és a nagyobb kényelem, így nem meglepő módon szívesen költenek pénzt gépjárművekre.

Források: AVD, Handelsblatt, National People's Congress of the People's Republic of China, National Congress of Brazil

Az adatok Németországra vonatkoznak.

OSRAM NIGHT BREAKER FAMILY for better vision
Money spend on tuning parts overview

A tuning rajongók 10 000 Eurónál is többet költenek

Ön mennyit költött jelenlegi autójának tuningjára, illetve tuning alkatrészek vásárlására?

Válaszok a 2014. évi Esseni Autókiállítás látogatóitól

Forrás: Verband der Automobil Tuner.

Itt az idő, hogy jobb fényszórókra váltson

Váltson most a NIGHT BREAKER-re

Nem számít, hogy halogén vagy xenon izzót választ, minden esetben támaszkodhat a NIGHT BREAKER nagy teljesítményű izzók nyújtotta óriási előnyökre. Érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső autószervizben vagy szaküzletben arról, hogy milyen izzó szükséges az Ön járművébe. Világítási szakértőink mindig azt tanácsolják, hogy az autó mindkét oldali izzóját egyidejűleg kell cserélni. Ezért is kaphatók párosával a NIGHT BREAKER izzók a duobox kényelmes kiszerelésben.

Váltson új NIGHT BREAKER izzóra, amire mindenki felkapja a fejét. Tudjon meg többet a NIGHT BREAKER termékcsalád legújabb termékeiről weboldalunkon, vagy érdeklődjön az Önhöz legközelebbi viszonteladónál.

NIGHT BREAKER család

Akár 200%-kal több fény*

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ MEGÉRKEZETT!

* Xenon (200%): Összehasonlítva az ECE R98 minimum követelményekkel

Tudjon meg többet