Tehergépjármű alkalmazások

Lásson messzebb, vezessen biztonságosabban

tehergépjármű világítás

Biztosítsa a rakomány sikeres megérkezését

Látni és látszani az OSRAM segítségével. Napközben a multifunkciós sorozatunk ’helyzetjelző lámpa’ funkciója segítségével figyelmeztetheti a többi úthasználót a jelenlétére. Éjjel, a kiegészítő távolsági fényszóró funkció jobb látási körülményeket biztosít és figyelmeztet másokat a közeledtére. Így nappal és éjszaka is biztonságosabb a vezetés.

Termékválaszték

Próbálja ki a csúcsteljesítményű LED spotlámpákat. Így biztonságosabbá teheti a közlekedést, jobb láthatóságot és jobb látási körülményeket biztosítva extrém helyzetekben is az OSRAM rendkívül magas optikai hatékonyságú és homogén LED lámpáival.

A további információkért lépjen kapcsolatba az OSRAM-mal:

Felszerelési útmutató

Felszerelési előírások - távolsági és tompított fényszóró szabályzat (ECE R112)

Érezze az OSRAM erejét közúton és terepen.

Az ECE R112 (= távolsági és tompított fényszóró szabályzat) alapján a járműlámpákat párban kell felszerelni*, gépkocsik esetén maximum 4, tehergépkocsik esetén maximum 6 közvetlen bekötésű távolsági fényforrással. Minden tanúsított távolsági fényszóró rendelkezik egy, a házon vagy a lencse burkolatán található referenciaszámmal, amely megegyezik a fényforrás kandela értékével. Ezt a számot az E-jeltől balra vagy jobbra találja. Az ECE R112 alapján a gépkocsira szerelhető távolsági fényszórók összege nem haladhatja meg a 100-at.

A szélességgel és magassággal kapcsolatban nincsenek különleges felszerelési rendelkezések.

Felszerelési szabályozások – helyzetjelző lámpa (ECE R7)

Az ECE R7 (= helyzetjelző lámpa szabályzat) alapján a termékeket párban kell felszerelni*

Gépkocsi, illetve tehergépkocsi csak 4, közvetlen bekötésű helyzetjelző lámpával rendelkezhet**. A szélességet és magasságot illetően különleges felszerelési szabályozások érvényesülnek. További részletekért tekintse át az OSRAM termék csomagolását vagy a műszaki adatlapját.

* nemzeti szabályozások is érvényesülhetnek
** beleértve a meglévő fényszórókat