Autóipar
 
Fedezze fel az OSRAM LEDriving termékcsalád kínálta lehetőségeket

Fedezze fel az OSRAM LEDriving termékcsalád kínálta lehetőségeket

A LEDriving határozottan meg fogja változtatni a véleményét. A LEDriving bemutatja széles választékú, innovatív LED-es portfólióját, mely segítségével felszabadíthatja kreativitását a jövőben. Különösen elegáns világítási megoldások meglévő Golf VI fényszórókhoz, például a csúcsminőségű LED technológiával felszerelt nappali menetfény.

Alkalmazásvezérelt világítási rendszerek hangulatvilágításhoz, és sok egyéb célra! A fény még soha nem volt ennyire egyedi.

Letöltés: LEDriving áttekintés (PDF) Közelgő tuning események

Fedezze fel a LED-es lámpák színes világát

Az OSRAM színes hangulatot és stílust teremt minden jármű belső terében. Valósítsa meg ötleteit, tervezzen meg és hozzon létre egyedi hangulatot autójában.

Az alkalmazás által vezérelt LEDambient CONNECT termékek nem csak az autó egyedi megjelenését teszik lehetővé, hanem saját személyes hangulatvilágítását is megalkothatja segítségükkel, hogy az Önben lakozó egyéniséget szabadon engedhesse. Játssza le kedvenc zenéit, és hagyja a fényt a ritmusára pulzálni. Hozza létre az egyedi megjelenés kifejezésének egy teljesen új módját. Kombináljon több LEDambient CONNECT terméket, mint a LEDambient TUNING LIGHTS és a LEDambient PULSE CONNECT, így egyedi fényinstallációkat hozva létre, amelyekhez foghatót korábban soha nem látott, tapasztalt vagy érzett.

Az öntapadós rögzítésnek köszönhetően a LED-es szalagok minden járműtípusba könnyen beépíthetőek. A hatások tovább kihangsúlyozhatóak a bővítő készlettel.

Stílusos hangulatfény alakítható ki Retrofit LEDriving lámpák segítségével is. A retrofit LED-es termékek a 4 000-6 800 Kelvin színhőmérséklettel, intenzív melegfehér vagy akár kékes xenon fényszínnel a modern igényekhez. Használhatja a lábtér megvilágítására, hozzon létre árnyékot az ülésen, vagy helyezze el személyes névjegyét az autó belsejében. Felejthetetlen élmény minden utasa számára.

Tökéletes hangulatvilágítást szeretne autójában?

Találjon meg mindent, amire szüksége van - a színes LED-es szalagoktól a szerelőlámpákig.

LEDambient CONNECT

A Bluetooth technológiát használó innovatív LED-es termékek könnyen telepíthetőek. Az ingyenes alkalmazáshoz párosítva szinkronizálhatja zenéit ugyanarra az ütemre, egyedileg beállíthatja a színét és egyetlen eszközzel vezérelheti őket.

Vásároljon most!

LEDambient TUNING LIGHTS

A rugalmas LED-es szalagok több mint 16 különböző színben és fényerősségben valamint 5 üzemmóddal kaphatók. A kívánt hangulat könnyen kiválasztható a távirányítóval.

Vásároljon most!

Retrofit LEDriving lámpák

LED-ek utólagos felszerelésével teljesen új fényhatást érhet el az autó belsejében. A LED-es retrofit lámpákra kicserélhető a térképolvasó, a kesztyűtartó, a műszerfal vagy a csomagtér világítása.

Vásároljon most!

LEDinspect lámpák

Ezek a rendkívül praktikus, mobil, energiatakarékos fényforrások strapabíró LED technológiát alkalmaznak, amelyet a kézre álló, ergonomikus - mi több: elegáns - kialakítás egészít ki, professzionális, ill. magáncélú használatra egyaránt.

Vásároljon most!

Van már kedvenc üzlete? Itt könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő online áruházat:

A LEDriving több mint beltéri világítás

Fedezze fel a határtalan lehetőségeket a LEDriving csúcsminőségű LED technológiájának felhasználásával!

Golf VI: LEDriving XENARC fényszórók

Termékinformációk hamarosan

Retrofit LEDriving lámpák

OSRAM Járműlámpa hírlevél

Regisztráljon most, és tudja meg, mi újság az autóvilágítás világában!

Itt regisztráljon

OSRAM Járműlámpa akadémia

Fedezze fel az autórajongók portálját

Tudjon meg többet